Hem Möte med media Moderator Ryssland Om mig Uppdragsgivare Arkiv


Smolensk, Sovjetunionen 1988


Intervju med Olof Palme, FN-medlare i Teheran 1981

 

Möte med media

För de flesta beslutsfattare har kontakter med massmedia blivit allt viktigare. Men även experter, forskare och personer inom yrken med kontakter med allmänheten har glädje av att kunna umgås med media.

Jag har under min yrkeskarriär intervjuat många olika personer. En del har lätt att formulera sig men många känner sig besvärade av intervjusituationen.

Mitt mål är att medieträningen ska ge god självkänsla och skapa trygghet i rollen som kommunikatör. Utbildningen sker i mindre grupper och kursdeltagarna får träna på hur det känns att stå inför en kamera. De får grepp om sitt kroppsspråk och sina formuleringar.

 

”Efter en kurs i medieträning med Elisabeth Hedborg upptäcker deltagarna sina oanade talanger som kommunikatörer och självförtroendet är på topp.” (Otto Kugelberg, under många år organisatör av kurser i medieträning vid Vetenskapsrådet.)

”År 2007 anlitade vi Elisabeth Hedborg för en kurs i medial krishantering för direktörer vid kärnkraftsanläggningar på Kolahalvön.  Utbildningen skedde på ryska och Hedborgs förmåga att engagera deltagarna gjorde kursen effektiv och mycket uppskattad.” (Viviana Sandberg, Internationella avdelningen, Strålsäkerhetsmyndigheten) 

Elisabeth Hedborg tel: 08-767 00 38, 070-317 71 39 e-post: e.hedborg@telia.com